Golvet i ditt första hus

Äntligen ditt eget hem

Det är dags att börja leva på egen hand eller åtminstone flytta. Att lämna familjen är inte så lätt, men i en viss ålder är det dags att gå. Du söker över hela internet efter ett lämpligt hus eller lägenhet. Du vet hur mycket du kan få en inteckning, så du medvetet söker efter ditt första hem. Det finns inte riktigt mycket val, de är antingen för små, för dyra eller det finns fortfarande mycket att renovera, vilket naturligtvis är en kostnadspost.

Att välja ditt golv i ditt nya hem

Att välja golv visar sig vara svårare än många trodde. Ofta ser du bara några hyllor i utställningsrummet och du måste basera ditt val på det. Fortfarande ett mörkt ekgolv i ditt nya hem? Men går du för en klassisk fiskbens eller en lyxig ungersk punkt. Mörkare golv strålar ofta ut värme, men se till att du använder färg som motsvarighet. Hur som helst, ta dig tid och kolla in olika heminredningsbutiker för inspiration. Ta bara lite stålfärg och tygstycken att använda i din nya lägenhet. Oavsett vilket golv du tillslut väljer så kommer vi alltid att vara en av de absolut bösta firmorna för att lägga det. Vi kan även hjälpa dig om du vill ha hjälp med valet av golv. Kontakta oss!

Underhåll

Chansen är stor att du fick höra när du köpte golvet för att köpa en underhållsprodukt. Du är naturligtvis försiktig med ditt nya golv, så det förtjänar bästa tillgängliga skydd. Dessa är lätta att applicera och behöver knappast hållas uppdaterade. Om du har golvet installerat är det kan det vara till en stark fördel om du behandlar golvet. Detta innebär att applicera ett skyddande lager på golvet och fungerar från insidan. Detta är också något som vi mer än gärna hjälper dig med.
På så sätt kommer du verkligen inte att ha något elände under de kommande 25 åren. Du behöver bara behandla golvet någon gång ibland och det bara på de platser som har svårast att tåla. Gångvägar och delar av golvet där möblerna skjuts är de mest sårbara. Det är också de enda ställen du behöver spruta.

Slutresultatet i ditt hem

Du ser att ett vattentåligt golv är mycket lätt att underhålla och kommer att hålla livet ut. Tack vare lite ansträngning och rätt val har ditt första hem nu verkligen blivit ditt hem. Du kan titta tillbaka med tillfredsställelse på en lång process för att köpa, renovera, renovera och i slutändan resultatet. Efter processen kan du vara stolt över ditt golv, och om du någonsin har några problem kan du alltid kontakta oss. Med långtidsgarantin kommer vi att se till att ditt golv alltid ser bra ut.